7

Plugin-uri de backup WordPress

Exista multe riscuri. Persoane sinistre, incercari de hacking, erori neasteptate, defectiuni, probleme de internet si, practic, orice ar putea dauna unui site WordPress.

Pentru a contracara aceste riscuri, plugin-urile de backup WordPress sunt de obicei configurate si adaugate la panourile WordPress pentru a ajuta la pastrarea informatiilor si continutului utilizatorilor.

29

Echipa TimeTraderz, specializata in servicii de dezvoltare de site-uri web WordPress, a adunat o lista de plugin-uri de backup WordPress.

BackupBuddy

BackupBuddy pretinde ca protejeaza continutul impotriva caderilor nepotrivite si a activitatilor rau intentionate si a hackerilor. De asemenea, prezinta un mare ajutor in repararea si optimizarea site-urilor web, care sunt foarte apreciate si foarte binevenite.

Utilizarea plugin-ului de backup BackupBuddy este usoara si nu este nevoie de utilizatori obisnuiti pentru a se obisnui cu el. Intregul drum, de la prima aparitie in tabloul de bord WP pana la prima copie de rezerva solicitata manual, dureaza doar cateva click-uri de timp. In plus, dupa instalare, devine constient de sine – nu intr-un mod amenintator de sfarsit de lume – si incepe automat si imediat sa incarce o versiune curenta a site-ului dvs. web pentru a fi conservata in continuare. BackupBuddy salveaza fisierele de backup in serviciile sale de stocare in cloud, cum ar fi Stash (detinut de ei), Rackspace Cloud, Amazon S3, Dropbox. Le ofera utilizatorilor sai chiar si optiunea de a-si trimite o versiune prin e-mail.

BackupBuddy taxeaza utilizatorii pentru serviciile sale, dar aceste planuri vin cu propriile caracteristici suplimentare, pe care unii le-ar putea gasi mai pe placul lor.

Jetpack Backup

Jetpack Backup de la Automattic serveste ca un plugin de backup automat pentru WordPress. Ati putea spune ca este un cadou de la WordPress pentru WordPress pentru a spori vizibilitatea, securitatea, siguranta si viteza.

La fel ca orice alt plugin de backup si migrare WordPress, si Jetpack stabileste un drum pentru cei care se lupta cu blocarea site-ului web, hacks, statistici si securitate. Ii ajuta sa salveze si sa faca o copie de rezerva a informatiilor lor online. In plus, Jetpack are o versiune mobila pentru a reda controlul clientilor si utilizatorilor pentru a configura manual programele de backup de oriunde si oricand.

Singurul lucru care straluceste si iese in evidenta cu adevarat este panoul de bord bine organizat si usor de utilizat, care nu lasa loc de plangeri.

Acest plugin WordPress bogat in caracteristici ofera, de asemenea, instrumente de migrare. Totul este disponibil pe Jetpack, fie ca este vorba de fisiere tematice, baze de date noi, site-uri web clone, restaurare sau reparare.

In cazul planurilor mai bine platite, intra in joc unele aspecte de securitate si alte aspecte puternice pentru cei cu nevoi mai serioase.

Planurile mai mici pornesc de la 9,95 dolari pe luna pentru backup-uri zilnice si ajung pana la aproximativ 50 de dolari pentru afacerile WooCommerce care au nevoie de backup-uri in timp real.

UpdraftPlus

UpdraftPlus ii ajuta enorm pe proprietarii de site-uri web WP

Acest plugin puternic a fost numit in mod repetat cel mai popular plugin de backup WordPress in anii anteriori. Iata care sunt statisticile: peste trei milioane de utilizatori!

Multi proprietari de site-uri web WordPress se retrag la UpdraftPlus pentru incredibilele sale copii de rezerva incrementale, pentru stocarea datelor pe servicii cloud sau pentru ca au optiunea ca toata lumea sa isi descarce fisierele de rezerva. Versiunea gratuita ofera aproape tot ceea ce se regaseste in manualul WP 101, ceea ce o face accesibila pentru toate categoriile de alergatori de site-uri web.

UpdraftPlus seteaza copiile de rezerva pe manual la instalare, dar exista optiunea de a schimba acest lucru. Fie ca optati pentru full auto, fie ca sunteti mai de moda veche, totul este la doar cativa pasi de dumneavoastra in tabloul de bord al plugin-ului.

Intregul proces de backup este facut pe masura, astfel incat nici macar incepatorii nu vor trece prin momente dificile incercand sa isi salveze sau sa isi restaureze site-ul web.

In plus, salveaza automat inainte de actualizare pentru a ne scuti de situatia rara, dar amara si stanjenitoare de a pierde lucrurile doar pentru ca pluginul de backup WordPress a decis sa se actualizeze singur fara consimtamantul tau!

Exista o parte platita a acestui plugin de backup WordPress, care se napusteste cu functii suplimentare si suplimente.

WP Time Capsule Backup & Staging Plugin

Renumit pentru interfata sa unica si eleganta si pentru utilizarea a mai putine resurse de server (nu comprima fisierele de backup) pentru a face treaba si pentru a salva copiile de rezerva, WP Time Capsule si-a facut treaba. Cu WP time capsule, nu va impiedicati de panoul de bord clasic. Un lucru care diferentiaza WP time capsule de alte plugin-uri de backup este salvarea si reincarcarea fisierelor modificate in loc de intregul site web.

Sa presupunem ca treceti printr-o perioada dificila de pastrare a fisierelor recente si nu a intregului site WordPress. In acest caz, pluginul WP time capsule este solutia pe care o puteti folosi. De asemenea, acesta accelereaza procesul de restaurare, permitand utilizatorilor sa revina rapid la o stare anterioara prin intermediul mai multor puncte de restaurare create in prealabil.

La fel ca o mare parte dintre pluginurile de backup WordPress, WP time capsule inroleaza tehnologii de servicii cloud pentru a spori performanta, fiabilitatea si viteza. Acest instrument la indemana va permite sa va mutati fisierele salvate si de rezerva pe site-uri precum Backblaze, Amazon S3, Wasabi, Drive si Dropbox.

Instalarea WP Time Capsule nu este nimic de stresat, deoarece este o lovitura directa de la inregistrarea la WP Time Capsule pana la instalarea gratuita a plugin-ului.

Puteti incepe gratuit timp de 30 de zile. Puteti alege planuri platite sau plati unice.

WP Database Backup

Plugin-ul WP Database Backup este gratuit, dar cu pretul de a oferi utilizatorilor sai doar optiunea de backup a bazei de date. Vorbind despre restaurari si copii de rezerva, acest plugin de backup WordPress functioneaza impresionant atunci cand se rezuma la a face totul cu un singur clic; face backup si restaurari usoare.

In plus, copiile de rezerva automate sau manuale sunt de luat in mana cu baza de date WP. Asadar, aveti controlul asupra timpului cu conservari computerizate, sau va puteti pastra site-ul web in siguranta atunci cand se prezinta situatii nedorite imediate.

Acest plugin de backup gratuit pentru WordPress functioneaza cu cutii de siguranta online cu servicii cloud, cum ar fi Dropbox, FTP, Google Drive si Amazon S3. In plus, o versiune de rezerva ar putea fi trimisa prin e-mail in casuta dvs. de e-mail pentru utilizare ulterioara.

Daca aveti nevoie de mai multe caracteristici, puteti utiliza versiunea premium a pluginului WP Database Backup.

Total Upkeep

Total Upkeep garanteaza protejarea utilizatorilor impotriva oricaror incidente nedorite si scapate de sub control, care par a fi un destin inevitabil pentru orice proprietar de site web WordPress. Aceasta inseamna accidentari, hack-uri, defectiuni si orice alt tip de activitate periculoasa care ameninta site-urile web si continutul acestora. De asemenea, se ofera sa ajute la migrarea site-urilor web si la mutarile de la o gazda la alta.

Cu Total Upkeep, aveti optiunea de a configura copii de rezerva automate sau de a vini automat inapoi la punctele anterioare ale site-ului dvs. WP. Instrumentul de backup Total Upkeep WordPress va crea fisiere de backup si le va trimite diverse puncte de stocare (la alegerea dvs.), cum ar fi FTP/SFTP, Amazon S3 sau Google Drive in versiunea premium.

Retineti ca, desi Total Upkeep ofera o copie de rezerva a intregului continut WordPress si a bazei de date a acestuia, sunt disponibile si copii de rezerva separate si puteti avea un fisier de restaurare completat cu anumite fisiere si foldere WordPress.

Total Upkeep ajuta, de asemenea, la protectia site-ului web si urmareste cu atentie site-ul dvs. pentru erori, cu un set de instrumente de diagnosticare incorporat care ar putea sa va restabileasca site-ul chiar daca instalarea WordPress este inaccesibila.

Total Upkeep este una dintre cele mai ieftine solutii. Puteti utiliza licenta pe un numar nelimitat de site-uri web.
Concluzii

Aceasta nu este o lista completa a plugin-urilor de backup WordPress. Daca folositi o cautare pe internet, veti gasi cel putin o duzina de pluginuri. Echipa de dezvoltare WordPress de la TimeTraderz recomanda cele mai populare pluginuri in randul utilizatorilor.

Care plugin este mai bun? Daca sunteti o persoana cu un nivel tehnic scazut, puteti incredinta site-ul dvs. unui dezvoltator WordPress profesionist. Dar puteti alege orice plugin care va place.

Reducere 20%

pentru abonati!

Click aici

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial

Alte Articole Din Blog

Vezi toate
 • Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus.

  Continua
 • Nam lacinia arcu tortor, nec luctus nibh dignissim eu nulla sit amet maximus.

  Continua
 • Nam lacinia arcu tortor, nec luctus nibh dignissim eu nulla sit amet maximus.

  Continua
 • Nam lacinia arcu tortor, nec luctus nibh dignissim eu nulla sit amet maximus.

  Continua