31

Creativitate.
Colaborare.
Angajament.

Suntem designeri web, dezvoltatori, manageri de proiect si profesionisti in marketing digital dedicati solutiilor web creative si orientate spre rezultate, folosind cele mai noi tendinte si tehnologii.

Procesul de Web Design

Descoperire

Ne incepem proiectele prin intelegerea domeniului de aplicare si a cerintelor. Acest lucru este realizat prin colaborarea stransa cu dumneavoastra pentru a ne asigura ca suntem cu totii pe aceeasi lungime de unda.

Plan

In urma intalnirii initiale de lansare, va vom prezenta proiectul, vom crea etape importante si vom conveni asupra prioritatilor proiectului. Acum avem un plan strategic care se aliniaza cu viziunea dvs. initiala si face ca obiectivele dvs. sa fie realizabile.

Executare

Designul final prinde contur si, in aceasta etapa, ideea prinde viata prin reprezentarea conceptelor vizuale. Echipa noastra de dezvoltare creativa analizeaza si revizuieste materialele pana cand acestea se aliniaza cu obiectivele dumneavoastra.

Creare Site Bucuresti

Agentie Web Design

Web Design axat pe atingerea obiectivelor afacerii dumneavoastra:
Ca orice altceva in afaceri, luarea unei decizii se reduce adesea la rentabilitatea investitiei. Daca obiectivul dvs. este de a genera mai multe venituri, de a obtine mai multi clienti sau de a creste marjele de profit, abordarea TimeTraderz in ceea ce priveste marketingul integrat va poate ajuta sa atingeti acest obiectiv. TimeTraderz nu se ocupa doar de web design; suntem o companie de web design cu servicii complete dedicata solutiilor de internet cu un scop.

Suport

Aveti intrebari? Aveti nevoie sa configurati un e-mail? Aveti nevoie sa adaugati continut pe site-ul dvs. web? Stim ca este destul de greu sa conduci o afacere si ca, desi ai instrumentele necesare pentru a-ti administra site-ul web, nu ai intotdeauna timp. Oferim pachete de asistenta care se potrivesc oricarei nevoi lunare. Permiteti-ne sa va ajutam sa faceti acele actualizari atunci cand nu aveti suficient timp in timpul zilei.

Creare Site Bucuresti
217

Crearea unui design web de mare impact

Proiectam servicii uimitoare de design web personalizate care inspira utilizatorii, imbunatatesc cresterea afacerii si amplifica misiunile partenerilor nostri.

Cere oferta