De ce strategie si consultanta?

Pana de curand, daca incepeai orice tip de activitate, aveai succes, dar doar pe termen scurt. Oricine avea cunostinte minime putea avea o afacere infloritoare.

Cu toate acestea, companiile care doresc sa reziste trebuie sa dezvolte un plan de dezvoltare bazat pe strategie si consultanta in timp util, iar departamentul IT este departamentul suport al tuturor activitatilor organizatiei.

Astazi, nicio companie nu poate functiona fara IT. Pe masura ce o companie creste, creste si nevoia de IT. In cazul cresterii economice, in general nu ne concentram pe cheltuielile departamentului IT sau ale altor departamente. Ca manager, de cate ori nu am reusit sa aprob achizitionarea de calculatoare, comutatoare si alte echipamente… dar intotdeauna cand este nevoie de echipament, acesta nu este acolo.

Acest lucru se datoreaza lipsei strategiei IT si a obiectivelor (pe termen scurt si mediu) legate de strategia de dezvoltare a companiei.

Pe scurt, se pune intrebarea: Cate companii care furnizeaza servicii IT ofera si planuri de dezvoltare cu obiective specifice legate de strategia de dezvoltare a companiei?

 

Puncte de interes

Analiza tehnica si de afaceri

Daca analiza de afaceri se concentreaza pe obiectivele de afaceri ale unei companii si pe modul in care infrastructura IT le sprijina, atunci analiza tehnica reprezinta o examinare a sistemelor IT si a securitatii acestora. Vizam si identificam impactul sistemelor si echipamentelor asupra activitatilor generale si deficientelor sistemelor IT si evaluam riscurile IT la nivel de companie pentru a asigura securitatea acestora.

Securitate informatica

Securitatea informatiilor In fata multiplelor amenintari informationale de astazi, securitatea datelor trebuie sa devina o preocupare constanta pentru managerii IT. Expertii nostri se asigura ca auditul companiei va fi din perspectiva securitatii IT si a planului de masuri necesare.

Consultanta

Fluxul de lucru, scorul nostru, obiectivele pe care dorim sa le atingem si durata atribuita fiecarui obiectiv. Referindu-ne la domeniul de activitate, traducem obiectivele clientilor nostri in procese practice si accesibile de imbunatatire a eficientei.

Sustenabilitate

Durabilitatea solutiilor pe care le oferim este intotdeauna unul dintre aspectele importante pe care le luam in considerare atunci cand stabilim aceste obiective. Intotdeauna optimizam costul implementarii solutiilor oferite, in special prin imbunatatirea factorilor precum productivitatea angajatilor si eficienta consumului de energie, care pot creste profitul oricarei companii.

Creare site de prezentare

Identificam obiectivele pe care site-ul trebuie sa le aiba

Mai multe

Creare magazin online

Studiem consumatorii si piata vizata de afacerea ta, precum si concurenta

Mai Multe

Creare Landing Page

Va propunem structura site-ului, continutul si caracteristicile pentru site-ul dvs

Mai Multe

Web Design

Cream designul si continutul excelent de care aveti nevoie pentru site-ul dvs.

Mai Multe

SEO

Testeaza website-ul atat on-page cat si off-page, optimizarea continutului

Cere oferta

Email Marketing

Curs de instruire cu angajatii pentru a afla cum sa utilizati modulul Marketing

Ia legatura cu noi

Avada Is Backed By An A-List Team Of Corporate Investors

Ia legatura cu noi

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Sed porttitor lectus nibh. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi.