8

Magazine online woocommerce

In calitate de proprietar de magazin online, doriti sa faceti ca operatiunile sa se desfasoare mai eficient si sa ajutati echipa de backend sa ia decizii mai bune. Exista multe instrumente gratuite care ii ajuta pe proprietarii de afaceri sa isi imbunatateasca site-urile Woocommerce.

29

WooCommerce Shipping

Procesul de indeplinire si expediere a comenzilor este o bataie de cap. Puteti simplifica procesul de expediere cu WooCommerce Shipping. Acesta este complet gratuit. Extensia va permite sa achizitionati si sa imprimati atat etichete de expediere nationale, cat si internationale, direct din tabloul de bord WordPress. Dumneavoastra sau managerii dvs. nu trebuie sa va petreceti timpul pretios copiind si lipind detaliile comenzii in software-ul de indeplinire. Puteti imbunatati eficienta si reduce costurile.

Caracteristicile Woocommerce Shipping:

 • Puteti imprima si gestiona etichete USPS si DHL din tabloul de bord WordPress.
 • Incepeti sa expediati la nivel international cu integrarea incorporata si instrumentele utile.
 • Utilizati reduceri substantiale la costurile de expediere.
 • Reduceti costurile pentru clienti si imbunatatiti satisfactia acestora cu serviciile dvs. de expediere.

De asemenea, puteti utiliza alte extensii, cum ar fi ShipStation, Shippo, sau puteti oferi tarife de expediere din tara dvs. cu Canada Post Ratings API, Australia Post API, Royal Mail shipping plugin si altele. Dar unele dintre aceste extensii nu sunt gratuite.

WooCommerce Payments

WooCommerce Payments va permite sa colectati plati, sa urmariti fluxul de numerar si sa gestionati veniturile recurente direct din tabloul de bord al magazinului dvs. online. Este un castig pentru ambele parti! Cea mai buna parte? Este o extensie gratuita.
Caracteristicile WooCommerce Payments:

 • Puteti imprima si gestiona etichete USPS si DHL din tabloul de bord WordPress.

 • Incepeti sa expediati la nivel international cu integrarea incorporata si instrumentele utile.

 • Utilizati reduceri substantiale la costurile de expediere.

 • Reduceti costurile pentru clienti si imbunatatiti satisfactia acestora cu serviciile dvs. de expediere.

De asemenea, puteti utiliza Stripe, care permite acceptarea tuturor cardurilor de debit si de credit importante, precum si a metodelor de plata locale. PayFast este o extensie gratuita si flexibila. Rapyd Payments for WooCommerce va permite sa reduceti costurile de procesare a tranzactiilor. Ce solutie de plata este mai buna? Depinde de cerintele dumneavoastra.

WooCommerce Tax

Daca aveti nevoie sa calculati automat cat de mult impozit pe vanzari sa colectati pentru fiecare comanda in functie de oras, tara sau stat la finalizarea comenzii, ar trebui sa utilizati WooCommerce Tax. Aceasta este o afacere foarte importanta, deoarece nu este intotdeauna un calcul usor.

Cu exceptia cazului in care nu sunteti un profesionist in domeniul taxelor sau pur si simplu va place sa petreceti ore intregi facand calcule, veti fi recunoscator in fiecare zi ca WooCommerce Tax lucreaza pentru dvs.

Caracteristicile WooCommerce Tax:

 • Calculati automat si cu precizie taxa de vanzare in functie de oras, tara si stat la finalizarea comenzii.
 • Bonusul urias pentru magazinele multinationale este capacitatea de a-l utiliza in peste 30 de tari.
 • Accesati suportul direct din WooCommerce.
 • WooCommerce Tax face parte din serviciile noastre bazate pe cloud, servite magazinului dvs. prin intermediul extensiei WooCommerce Shipping & Tax.

Desigur, puteti utiliza alte extensii de impozitare Woocommerce, cum ar fi WooCommerce AvaTax (testare gratuita) si TaxJar.

Instrumente de urmarire web

Cand vine vorba de site-uri de afaceri (si de E-commerce in general), rapoartele de inalta calitate si pluginurile de analiza sunt absolut necesare. Acestea va ajuta sa va intelegeti clientii, ce produse se vand, care este rata de conversie, abandonul cosului si sa colectati alti parametri.

Caracteristicile instrumentelor comune

 • Urmariti si comparati datele de utilizare a site-ului web (cate persoane va viziteaza site-ul, cate pagini sunt vizualizate si altele) si comparati performanta in timp.
 • Urmariti datele de comert electronic.
 • Vizualizati sursele care genereaza cel mai mult trafic (cautare, social, e-mail etc.), care sunt cele mai populare pagini, de unde provin vizitatorii din punct de vedere geografic.
 • Urmariti rezultatele campaniilor publicitare, inclusiv conversiile clientilor si valoarea acestor vanzari.

Pentru o lunga perioada de timp, Google Universal Analytics a fost un lider in domeniul urmaririi web. Dar acum ar trebui sa treceti la GA4. Este un instrument bun, dar puteti folosi unele alternative.

Matomo Analytics pentru WordPress ofera urmarirea comertului electronic din start. Este usor de configurat. Colecteaza date precise. Proprietatea completa a datelor inseamna ca toate datele sunt stocate pe serverele dvs. si nimeni altcineva nu va poate vedea datele. Plugin-ul Matomo WooCommerce extinde functionalitatea acestui instrument de analiza orientat spre confidentialitate, open-source, auto-hubicat si va arata exact ce se intampla in magazinul dvs. WooCommerce. Puteti urmari comenzile, veniturile, produsele achizitionate si cosurile abandonate intr-un singur loc.

Ecommerce Analytics for WooCommerce va permite sa va conectati site-ul Woocommerce la Glew, un instrument de analiza a comertului electronic.Acest instrument este bazat pe cloud, ceea ce este bine pentru ca puteti vedea toti parametrii pe orice dispozitiv. Glew integreaza WooCommerce fara probleme cu toate celelalte aplicatii si platforme pe care le folositi pentru a va conduce afacerea, oferind analize puternice pe mai multe canale si rapoarte avansate pentru magazinele WooCommerce.

Kissmetrics pentru WooCommerce este o alta integrare analitica bine apreciata de Skyverge. Acest instrument de analiza va arata in interiorul actionabil pe care il puteti utiliza pentru a asigura satisfactia clientilor si pentru a genera mai multe venituri. Este unul dintre cele mai importante instrumente de analiza in jocul de urmarire a clientilor la nivel de intreprindere. Integrandu-l direct in instalarea WooCommerce, puteti urmari cu usurinta veniturile in timp, segmentand produsele, categoriile, cohortele de utilizatori si multe altele.

Metrilo Analytics for WooCommerce este o alta modalitate terta parte de a va analiza comertul electronic si contine multe dintre caracteristicile mentionate de-a lungul celorlalte pluginuri cuprinse in aceasta lista de pluginuri de analiza si raportare pentru WordPress. Puteti integra cu usurinta Metrilo Analytics in magazinul dvs. WooCommerce in doar 5 minute si va ofera un tablou de bord in timp real cu privire la modul in care se descurca magazinul dvs. WooCommerce.

Instrumente de marketing prin e-mail

Marketingul prin e-mail isi pastreaza locul de frunte in ceea ce priveste ROI-ul pentru magazinele online, deoarece acest canal de comunicare, este considerat in continuare una dintre cele mai bune modalitati de a ajunge la consumatori. Marketingul prin e-mail ajuta la atingerea potentialilor clienti, la stabilirea de legaturi cu cei existenti, la incurajarea vanzarilor suplimentare, la obtinerea de recenzii din partea clientilor etc. Tot ce ai nevoie sunt o strategie de email marketing si un instrument pentru a implementa aceasta strategie.

Instrumentele de email marketing simplifica acest proces prin integrarea cu site-ul dvs. WooCommerce.

Caracteristici comune ale instrumentelor:

 • Creati campanii de e-mail.
 • Incurajati clientii sa cumpere cu un cod promotional sau o oferta de livrare gratuita.
 • Personalizati e-mailurile automate de urmarire.
 • Trimiteti e-mailuri de cos abandonat pentru a reangaja cumparatorii care au lasat articole in cosul de cumparaturi fara a finaliza procesul de plata.
 • Multumiti-le clientilor dumneavoastra pentru achizitiile lorю Acest lucru este deosebit de important daca vindeti bunuri durabile.
 • Cereti recenzii si feedback.

Puteti gasi multe instrumente de marketing prin e-mail in magazinul de extensii Woocommerce. Cele mai populare extensii sunt AWeber, MailPoet, CM commerce, Woocommerce Follow-Ups.

Instrumente de gestionare a echipei online

Instrumentele online de gestionare a echipei creeaza un centru de activitate centralizat pentru compania dvs. pentru a incuraja colaborarea si comunicarea. De asemenea, aceste instrumente ajuta la evitarea esecurilor grave de management.

Caracteristici comune ale instrumentelor

 • Organizati comunicarile companiei.
 • Protejati informatiile sensibile prin restrictionarea accesului.
 • Utilizati un instrument de cautare avansata pentru a gasi exact ceea ce cautati.
 • Atribuiti sarcini, stabiliti termene limita si urmariti progresul.
 • Cu tot felul de integrari si posibilitatea de a incorpora fisiere multimedia direct in postari, echipele pot partaja simple actualizari de text sau pot posta exemple elaborate ale muncii lor de proiect.

Ce instrument ar trebui sa folositi?

Internetul este plin de instrumente si software care pretind ca simplifica sarcina laborioasa de gestionare a unei echipe, dar nu toate instrumentele de gestionare a echipei sunt create la fel. Alegeti un instrument care este potrivit pentru planificarea saptamanii, a muncii si programarea resurselor.

Concluzii

WooCommerce este grozav pentru ca va permite sa stimulati experienta clientilor si sa va imbunatatiti operatiunile de la locul de munca fara niciun cost. De asemenea, nu este nevoie sa angajati un dezvoltator web pentru a instala aceste extensii.

Daca doriti sa va mutati magazinul online pe platforma WooCommerce, puteti contacta TimeTraderz pentru a obtine servicii profesionale de dezvoltare a site-urilor de comert electronic.

Reducere 20%

pentru abonati!

Click aici

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial

Alte Articole Din Blog

Vezi toate
 • Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus.

  Continua
 • Nam lacinia arcu tortor, nec luctus nibh dignissim eu nulla sit amet maximus.

  Continua
 • Nam lacinia arcu tortor, nec luctus nibh dignissim eu nulla sit amet maximus.

  Continua
 • Nam lacinia arcu tortor, nec luctus nibh dignissim eu nulla sit amet maximus.

  Continua