Realizare si dezvoltare website

Oferim servicii de dezvoltare de site-uri web cu o abordare bazata pe rezultate. Analizam cerintele, oferim un design ergonomic si imbunatatiri bazate pe cea mai recenta tehnologie din industrie. Pe baza sugestiilor, trecem la urmatoarea etapa de dezvoltare si ne asiguram ca toate specificatiile si cerintele afisate sunt indeplinite. Stim încotro se îndreapta piata si oferim sfaturi valoroase pentru crearea de afaceri online.

Daca doriti sa va extindeti vanzarile de produse online, sa va faceti publicitate serviciilor sau sa va prezentati afacerea potentialilor clienti, crearea unui site web este primul lucru pe care trebuie sa il luati in considerare.

Creare site profesional
Creare site prezentare
Creare site agentie imobiliara
Te-ai gandit ? Vrei sa iti faci afacerea cu noi?

0728266655

Hai sa trecem la treaba!

Creare Site Bucuresti

Noi oportunitati de business in online

Cel mai inalt potential cu un site web puternic! Avem experienta necesara pentru a va oferi servicii de dezvoltare web și programare online pentru a va ajuta sa duceti afacerea la urmatorul nivel.

Echipa de web design lucreaza impreuna in mod eficient pentru a furniza in mod constant produse web superioare. Abordarea noastra fata de un proiect de dezvoltare web este axata pe mai multe etape, pornind de la coduri si tehnologie pana la strategii de continut si promovare.

Controlam cele mai populare tehnologii, dar suntem deschisi la altele noi care apar pe piata: NodeJS/React.JS/PHP/MYSQL/JS/HTML5/CSS3 etc.

Dezvoltatorii folosesc propriul cod, dar ei pot lucra si cu solutiile clientului sau framework-uri binecunoscute (Laravel, CodeIgniter, Symfony, Cake PHP).

Obtineti mai multe vanzari generate de vizitatorii in crestere si rate de conversie! Fie ca este vorba despre digitalizarea afacerii sau reconstruirea site-ului web existent, oferim servicii de dezvoltare de site-uri potrivite pentru orice tip de afacere. Prin urmare, reproiectarea site-ului web este esentiala pentru o afacere de succes. In plus, website-ul trebuie sa tina pasul cu dorintele si nevoile clientilor.

Dezvoltare CMS

Content Management System (CMS) este un sistem software creat cu scopul de a automatiza complet gestionarea continutului, in special a paginilor web.

Acest software are rolul de a limita sau elimina interventia programatorului in editarea si gestionarea paginilor acestora. Un CMS faciliteaza organizarea, gestionarea si publicarea documentelor sau a altor continuturi, cum ar fi imagini si resurse multimedia.

CMS spre deosebire de un site static HTML se poate administra mult mai usor de catre utilizator prin interfata de administrare.

Creare site web

Web Design

Realizare Landing Page

Pagina de destinatie are un singur scop.Alaturi de un design si o structura atent realizata scopul va fi atins.Oamenii cauta informatii si doresc sa le gaseasca in cel mai scurt timp. Un landig page este ideal atunci cand ai nevoie de o pagina care sa fie de contact sau informatii suplimentare.

Ia legatura cu noi

Strategie

Avantajele unui CRM

Imbunatațiti calitatea procesului de vanzari prin monitorizarea vanzarilor, utilizarea practicilor sau stabilirea obiectivelor de performanta. Transforma vizitele pe site in vanzari optimizand afacerea online si marketingul prin e-mail.

Ia legatura cu noi

Unii din clientii nostrii