Proces recurent

Mareste capacitatea website-ului

Scopul fiecarui agent de marketing este sa creasca traficul si veniturile, dar fiecare site web are o configuratie unică. Pentru a va ajuta site-ul să crească, va vom identifica si va vom ajuta sa rezolvati fiecare dintre obstacolele tehnice SEO care se aplică site-ului, indiferent cat de complexe sau unice sunt acestea. Vom descoperi orice probleme, oricare ar fi acestea, folosind metode care asigura o analiza atenta a fisierelor si un proces amanuntit de audit SEO.

Audit SEO Complet

Verificarea SEO este unul dintre cei mai folositi termeni in industria seo din Romania si din lume. Fie ca vorbim despre un audit seo complet sau despre un audit seo gratuit, orice specialist in optimizare seo va va sfatui sa efectuati o analiza cat mai completa a site-ului pe care doriti sa il optimizati inainte de a începe o campanie de promovare seo.

Ca subiect de discutat si parte importanta a procesului de promovare seo, am decis sa acordam cat mai mult spatiu acestui aspect, unde vom descrie în detaliu ce constituie un audit seo.

Vom discuta principalele actiuni care ar trebui incluse intr-o analiza seo pentru un site web, ce instrumente de audit seo poți folosi, daca sunt gratuite sau platite, cine poate face acest lucru si care sunt rezultatele si cat de util este un audit seo gratuit.

Auditul SEO trebuie sa fie un proces periodic

Un audit seo nu este un audit financiar care se face o data pe an sau o data la cinci ani. Majoritatea specialistilor seo cred ca analiza seo la inceputul campaniei este suficienta si ne putem baza pe ea pe toata durata campaniei. Din perspectiva marketingului si seo, aceasta abordare poate fi daunatoare. Ca orice campanie de marketing, o campanie SEO trebuie monitorizata si ajustata in functie de piata. Pe de altă parte, cand vorbim despre auditul seo pentru magazin online, exista multe modificari tehnice pe web. Cu fiecare modificare, parametrii seo pot fi modificati si, prin urmare, sunt necesare analize regulate in astfel de cazuri.

Cand trebuie facut un audit seo?

  • Inainte de inceperea campaniei seo

  • Atunci cand website-ul nu este indexat

  • Atunci cand s-au facut modificari majore la site

  • Ori de cate ori este nevoie de o verificare de rutina