3

beneficii ale angajarii unei agentii de dezvoltare

Atunci cand un proprietar de afacere cauta un site web corporativ sau dezvoltarea unei platforme SaaS, trebuie luate in considerare mai multe optiuni. Multi fondatori de startup-uri priceputi decid sa angajeze o agentie de dezvoltare software cu servicii complete cu care sa se asocieze. Inseamna ca aceasta optiune este potrivita pentru afacerea dumneavoastra?

Parteneriatul cu agentiile de dezvoltare de software nu este intotdeauna cea mai buna idee, deoarece serviciile lor pot fi costisitoare si nu au o abordare flexibila a proiectului. Pe de alta parte, agentiile de dezvoltare software full-service pot fi adesea mult mai eficiente decat echipele dedicate si freelancerii.

29

Ar trebui sa intelegeti motivele si beneficiile angajarii unei agentii de dezvoltare software full-service pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza.
Motive pentru a angaja o agentie de dezvoltare software full-service

Antreprenorii care isi incep afacerile cred in mod eronat ca pot angaja agentii de dezvoltare software pentru a se baza pe serviciile acesteia, de la consultanta tehnica la testarea produselor. De fapt, trebuie sa va implicati in proces pentru a gestiona si supraveghea procesul de dezvoltare a produsului. Experienta echipei TimeTraderz in recrutarea dezvoltatorilor de software la distanta permite identificarea adevaratelor motive la care ar trebui sa acordati atentie.

Primul motiv este ca trebuie sa livrati un produs pe piata cat mai repede posibil. Angajarea unei firme de dezvoltare de software cu servicii complete inseamna angajarea unui grup de profesionisti calificati, cum ar fi designeri UI si UX, dezvoltatori de software si ingineri QA, care pot fi organizati in echipa de proiect intr-o clipa.

Al doilea motiv este ca firmele de dezvoltare software cu servicii complete ofera stabilitate si continuitate. Acestea utilizeaza instrumente de management avansate si metodologii standardizate care fac ca rezultatele sa fie mai previzibile pentru antreprenori. Daca aveti nevoie de stabilitate, angajati o companie de dezvoltare de software in loc sa va pierdeti timpul si resursele pentru gestionarea echipei tehnice. De obicei, agentiile de dezvoltare de software cu servicii complete ofera rapoarte care permit controlul procesului de dezvoltare a produsului.

Al treilea motiv este lipsa stresului legat de gestionarea resurselor umane. De exemplu, angajarea dezvoltatorilor de software poate fi complexa, chiar si pentru persoanele din domeniul tehnic, deoarece un antreprenor trebuie sa gaseasca persoane cu abilitatile si experienta corespunzatoare. Acest lucru nu numai ca necesita timp, dar este si stresant. Atunci cand colaborati cu agentiile de dezvoltare de software, angajarea angajatilor si plata salariilor este bataia de cap a agentiei.

Daca vedeti cel putin un motiv, angajarea unei companii specializate in servicii de dezvoltare de software are sens.

Avantajele angajarii unei agentii de dezvoltare software cu servicii complete

Daca angajati o agentie de dezvoltare software, va puteti asigura ca proiectul dvs. se desfasoara fara probleme. Adevarul este ca acest lucru nu este intotdeauna cazul. Cu toate acestea, cooperarea cu o companie de dezvoltare de software ofera avantaje distincte si elimina riscurile inutile.

Care sunt avantajele angajarii unei agentii de dezvoltare software cu servicii complete?

Atunci cand angajati o agentie de dezvoltare de software, beneficiati de avantajele specializarii. De obicei, software-ul, aplicatiile sau site-urile sunt produse complexe, care necesita cunostinte specifice si abilitati unice pentru a duce la bun sfarsit o idee de produs. De exemplu, unele companii IT se specializeaza in utilizarea tehnologiilor blockchain si a proiectelor fintech, unele companii sunt experte in utilizarea cadrelor JS, iar unele companii se ocupa exclusiv de proiecte de comert electronic. O companie specializata in dezvoltarea de software va oferi informatii despre nisa de piata prin evaluarea fezabilitatii tehnice a planurilor dvs. si va oferi o analiza suplimentara si independenta a riscurilor de afaceri asociate.

Angajarea unei firme de dezvoltare de software permite multor proprietari de afaceri sa lucreze in limitele punctelor lor forte si sa se concentreze asupra domeniilor in care atentia, cunostintele si energia lor sunt cu adevarat necesare. Pe scurt, cooperarea cu o agentie IT ofera beneficii de delegare.

Angajarea unei firme de dezvoltare de software permite un mediu mai sigur pentru proiectul dumneavoastra, deoarece semnarea unui contract cu un partener tehnologic stabilit reduce riscurile de securitate cibernetica.

Un alt beneficiu al angajarii unei companii de dezvoltare software este aducerea unei noi perspective. In multe cazuri, echipele interne si fondatorii afacerii au o singura minte care poate duce la stagnarea proiectului. Pastrarea unei minti deschise si privirea unui proiect din perspective diferite permit sa se avanseze si sa se aduca noi idei de marketing.

Daca beneficiile acestei optiuni corespund nevoilor dumneavoastra, puteti angaja o agentie de software cu un singur clic sau puteti lua in considerare optiuni alternative.
Optiuni alternative pentru a construi o echipa tehnica pentru companii

Sincer, angajarea unei agentii de dezvoltare de software cu servicii complete nu are doar avantaje, ci si puncte slabe pentru antreprenori.

Daca aveti doar o idee de produs, nu puteti angaja partenerul tehnologic potrivit fara consultanta tehnica, un plan de afaceri si cerinte clare pentru proiect. Ar trebui sa cunoasteti cerintele proiectului dumneavoastra si bugetul adecvat, permitand unei agentii sa va estimeze proiectul si sa asigure calitatea acestuia.

Reducere 20%

pentru abonati!

Click aici

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial

Alte Articole Din Blog

Vezi toate
 • Nam lacinia arcu tortor, nec luctus nibh dignissim eu nulla sit amet maximus.

  Continua
 • Nam lacinia arcu tortor, nec luctus nibh dignissim eu nulla sit amet maximus.

  Continua
 • Nam lacinia arcu tortor, nec luctus nibh dignissim eu nulla sit amet maximus.

  Continua
 • Nam lacinia arcu tortor, nec luctus nibh dignissim eu nulla sit amet maximus.

  Continua