Exista trei moduri de a construi un site web: cu un constructor de site-uri web, cu WordPress sau prin angajarea unui designer profesionist. Calea pe care o alegeti va afecta costul total al constructiei site-ului dvs. web.
Daca alegeti sa folositi un constructor de site-uri web, acesta va poate costa doar 30 lei pe luna, in timp ce utilizarea WordPress creste acest pret lunar la o suma cuprinsa intre 55 si 250 de lei. Angajarea unui designer de site-uri web este cea mai scumpa optiune, cu un pret initial de peste 40.000 de lei.
Mai jos, vom analiza in profunzime toate cele trei metode, oferindu-va un rezumat al tuturor costurilor complete implicate, astfel incat sa puteti alege cea mai buna cale pentru bugetul dvs.
In medie, totusi, va puteti astepta sa platiti un cost initial de aproximativ 1000 de lei pentru a construi un site web, cu un cost continuu de aproximativ 250 de lei pe luna pentru a-l intretine. Aceasta estimare este mai mare daca angajati un designer sau un dezvoltator – asteptati-va la un cost initial de aproximativ 10000 de lei, cu un cost permanent de 2000 de lei pe an.
Preturile pentru designul web pot fi dificil de gasit online, asa ca va recomandam sa obtineti informatii exacte si personalizate despre preturi folosind acest instrument de comparare a preturilor pentru designul web realizat de partenerii nostri de incredere Expert Market.
In mod realist, nu doriti sa platiti mai putin de 5.000 de dolari pentru un designer web, altfel s-ar putea sa va treziti cu un rezultat final dezamagitor, de care nu sunteti multumit, dar pentru care ati platit totusi cateva mii de dolari.
Trebuie sa alegeti metoda potrivita pentru dumneavoastra. Angajarea unui designer web este mai scumpa, dar va scapa de problemele tehnice. Utilizarea unui constructor de site-uri web este ieftina si usoara, dar nu aveti acelasi nivel de control ca in cazul WordPress. WordPress va ofera flexibilitate, dar este cea mai consumatoare de timp si cea mai practica abordare.
Va vom prezenta fiecare optiune, vom explora diferitele costuri implicate si va vom explica cum sa puneti intrebarile potrivite pentru a obtine cel mai bun profit din banii dumneavoastra. Sunteti gata? Haideti sa incepem!
Cat costa un site web folosind WordPress?
170 lei – 3500 lei costuri initiale, apoi 55 – 250 lei pe luna
Utilizarea WordPress va ofera un control mult mai mare asupra site-ului dvs. web – si asupra bugetului. Este cel mai bun pentru:
Cei care au putina incredere tehnica
Oricine doreste o personalizare completa
Bloguri, site-uri de afaceri si site-uri foarte mari
Costul unui site web WordPress este destul de greu de stabilit. Depinde de o multime de factori diferiti, deoarece exista o multime de aspecte diferite la care trebuie sa va ganditi atunci cand configurati un site WordPress.
Pe de o parte, WordPress este gratuit. Exista teme si plugin-uri gratuite, de asemenea, asa ca, in teorie, ar trebui sa fie usor sa mentii costurile scazute. Cu toate acestea, s-ar putea sa va dati seama ca aveti nevoie de o tema premium, iar apoi trebuie sa va ganditi la gazduire (si sa platiti pentru ea). Daca angajati un dezvoltator WordPress, costul total al site-ului dvs. web ar putea ajunge rapid la mii de euro.
Exista diverse costuri care pot afecta pretul total al construirii unui site WordPress, dar principalul este gazduirea. Puteti scapa folosind teme si plugin-uri gratuite, dar gazduirea este un cost esential si important, vital pentru a va lansa site-ul WordPress online.
Asadar, cat costa gazduirea unui site WordPress? Depinde de furnizorul dumneavoastra. Exista o multime de furnizori de gazduire din care puteti alege, iar unii sunt mai buni decat altii. Pentru WordPress, va recomandam sa folositi Bluehost (si la fel si WordPress insusi, daca tot veni vorba!).
Care este cel mai bun furnizor de gazduire WordPress?
Bluehost este furnizorul de gazduire WordPress numarul unu, ceea ce il face sa fie gazda de cea mai buna calitate pe care o puteti alege pentru site-ul dvs. WordPress. Nu, nu este cea mai ieftina de pe piata – dar cu preturi incepand de la 2,95 dolari pe luna, nici nu va sparge banca.
De ce este cea mai buna? Nu numai ca vine cu o recomandare oficiala de la WordPress insusi, dar ne-a uimit si pe noi in cercetarea noastra – aruncati doar o privire la scorurile sale!
STAY IN THE LOOP
Subscribe to our free newsletter.
Nam lacinia arcu tortor, nec luctus nibh dignissim eu nulla sit amet maximus.
Nam lacinia arcu tortor, nec luctus nibh dignissim eu nulla sit amet maximus.
Nam lacinia arcu tortor, nec luctus nibh dignissim eu nulla sit amet maximus.
Nam lacinia arcu tortor, nec luctus nibh dignissim eu nulla sit amet maximus.